DORADCA PREZYDENTA TRUMPA W ZESPOLE INWESTYCYJNYM OMEGA

17 marca 2018

Jak dowiedziała się Fundacja Edukacji i Badań nad REITs, w zespole inwestycyjnym Omega Capital, który doradza przy zarządzaniu portfelem Omega First REITs Fund RAIF, znalazł się Brad Thomas.

Analityk, praktyk, inwestor i jeden z najbardziej doświadczonych i uznanych amerykańskich ekspertów dotyczących USA – REIT oraz zarządzania nieruchomościami komercyjnymi.

Współautor bestsellera „The Intelligent REIT Investor“ oraz autor „Trump Factor – Unlocking the Secrets Behind the Trump Empire„, w której szczegółowo opisuje wiele sekretów biznesowych Prezydenta Trumpa, w tym ujawnia jego metody prowadzenia projektów deweloperskich w sektorze nieruchomości komercyjnych (także prowadzonych wspólnie z US-REITs).

Stały współpracownik Forbes Magazine, jego analizy dotyczące REITs pojawiają się także w Kiplinger, US News & World Report, Money, NPR, Institutional Investor, GlobeStreet i Fox Business.

Obecnie został mianowany oficjalnym Doradcą Prezydenta D. Trumpa w jego Komitecie Wyborczym – w wyborach prezydenckich w USA na rok 2020 (źródło: omegacapital.pl)